Olika sätt att ta en selfie

by admin on September 9, 2014

En selfie kan tas på flera olika sätt. Det allra vanligaste är de två klassikerna: ta en bild i en spegel eller att ta en bild helt genom att helt enkelt vända telefonen mot dig och ta en bild med kamera på framsidan.
Det börjar komma fler o fler mobiler som har riktigt bra kameror också på framsidan så att man ska kunna ta bättre selfies. Det finns också olika linser man kan sätta på telefonen för att ta bättre selfies.
Det senaste är dock något som kallas selfie stick och är väldigt populärt i många länder. Vilken storstad du än åker till ser du mängder av turister som springer omkring med selfie stick precis överallt.

Det är faktiskt rätt intressant hur stort det har blivit med selfies på sistone, det görs ju till och med låtar om det nu för tiden.  Jag undrar hur länge det kommer att fortsätta vara så stort med något säger mig att den största hypen börjar att vara över nu, folk kommer att fortsätta ta selfies men det kommer inte pratas så mycket som det gör nu. Däremot så är nog selfie stick här för att stanna då det är så otroligt smidigt, framförallt på resor osv. Man slipper fråga folk om de kan ta foton åt dig och du kan få riktigt bra vinklar med den. Finns att köpa på rätt många ställen online!

 

selfie stick

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: