Travhästar och försäljning

by admin on May 8, 2013

En av de största sporterna i Sverige är trav och på alla banor som finns runt om i landet samlas det intresserade människor som satsar en liten slant för att försöka att vinna.

Är man insatt i spelet så är det så klart större chans att man vinner, och med spelet så utvecklas också ibland ett större intresse för att man själv vill äga en häst eller så kan det också vara ett företag. Än vilken situation som man har så är det väldigt kostsamt och dyrt att komma igång på egen hand, så när man tittar på en travhäst så måste man förstå hur mycket träning och tid som det har tagit för denna häst att komma så långt. Det är många som därför kollar på en travhäst till salu som man istället har en andel i för att spara på kostnaderna och även vara med och bestämma med de andra delägarna banor, tävlingar, tränare etc.

På detta sätt när man tittar efter en travhäst säljes så behöver man inte lägga ned en förmögenhet, och det bästa med en travhäst till salu är att du kan på detta sätt ha flera stycken, och vara smart genom att sprida ut riskerna. När man letar efter en travhäst säljes så är många gånger namnen på tränare och kuskar välkända så att den häst som ni väljer kommer att ha den mest välkände tränaren som ni gillar.

Ett besök innan man köper är att rekommendera så att man kan se hur hästen ser ut på riktigt och presterar. Man skaffar sig också på sig mer erfarenhet och träffar andra viktiga människor så att man blir med i matchen. Att köpa en travhäst genom att bli hästägare genom ett annat företag har också sina fördelar, och det är att man inte är ansvarig för hela hästen utan bara den andel som man har, så att det innebär mycket mindre risker.

Det är också fördelaktigt skattemässigt eftersom varje andel har sitt eget liv, och det innebär att skulle det gå med förlust det första året och man går sen plus nästa år så kan man enkelt kvitta detta mot varandra. Det finns många olika lösningar på detta när du tittar efter en travhäst till salu, så kolla igenom vad som gäller och få lite mer spänning när du spelar, och gör det med finess.

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: